Back-end Developer

  • Објавен пред 4 месеци
  • ITeligent Solution
  • Активен до 28.02.2017
  • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер

ITeligent Solution  има потреба од :

Software Engineer/.Net developer

  • Excelent knowledge of .Net framework and OOP principles
  • Excelent knowledge of C#
  • relational database + SQL
  • ORM frameworks like EF + LINQ to SQL
  • Basic knowledge of HTML, CSS, jQuery and JavaScript
  • Knowledge of Client side frameworks (knockout.js,angular.js) is a plus

Доколку исполнувате поголем дел од горе наведеното, а имате и волја да се усовршувате и напредувате, вашето CV испратете го на contact@iteligents.com

КЛИКНИ