Прима Мебел: Магационер

  • Објавен пред 5 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 15.01.2017
  • Позиција: Останато

ОПИС

Целосен оглас:Прима Групата е најголемиот хрватски ланец на малопродажба на мебел и еден од најголемите хрватски производители на мебел.

Како дел од Прима Групата, Прима Мебел ДОО бара амбициозна и мотивирана личност, која е подготвена на предизвици и работа во динамична работна средина.

Поради зголемен обем на работа има потреба од магационер.

Потребни квалификации:

  • ССС
  • Возачка дозвола Ц категорија (предност)
  • Работно искуство како магационер ќе се земе во предвид
  • Потврда за неосудуваност
  • Насоченост кон тимска работа
  • Уверение за неосудуваност

Ќе биде одговорено само на оние кандидати кои ги исполнуваат критериумите во огласот.

Е-ПОШТА: Info@prima-mebel.mk

КЛИКНИ