Потребен е Магационер

  • Објавен пред една недела
  • ДИМЕ ДОО Скопје
  • Активен до 25.03.2017
  • Позиција: Останато

Активни огласи од ДИМЕ ДОО Скопје:

Дистрибутери - Потребна е продавачка

Мелничко Пекарската Индустрија ДИМЕ ДОО увоз-извоз Скопје има потреба од МАГАЦИОНЕР. Сите заинтересирани кандидати потребно е да испратат своја кратка Биографија на sanja@dime.com.mk. Лице за контакт Сања Сулејман 075/322-336 од 08 до 15 часот.

КЛИКНИ