Ѕидаро-тесар

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компании од Македонија, која веќе 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Ѕидаро-тесар       3 извршители ( реон Струмица )

                               1 извршител (реон Скопје)

Потребни квалификации:

 

  • Предност имаат кандидатите со работно искуство на позиција градежен работник ѕидаро-тесар,
  • Пожелно е познавање на читање на работна  документација.

Личен Профил:

  • Флексибилнос
  • Одговорност и вредна личност
  • Организираност
  • Мотивираност и превземање на иницијатива

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на

vrabotuvanje@zikol.com.mk  контакт телефон 071 23 88 79

КЛИКНИ