Електро техничар

БИС Инженеринг Скопје има потреба од електротехничари со искуство во изработка на ормари за автоматско управување.

Опис на работното место:

  • Oжичување на ормари за автоматско управување,
  • Ожичување на разводни ормари,
  • Изведба на електро инсталации.

Потребни квалификации:

  • Средно електротехничко образование,
  • Работно искуство во областа на електротехниката ќе се смета за предност,
  • Возачка дозвола Б категорија.

Работно време и место каде се извршува работата:

  • Понеделник-Петок 8:00-16:00,
  • Работниот ангажман вклучува работа во просториите на БИС Инженеринг, како и теренска работа на територијата на Република Македонија.

Вашите CV-ја испраќајте ги на vrabotuvanje@bis.com.mk

КЛИКНИ