АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК-ПРЕДАВАЧ ПО ТЕОРЕТСКИ ДЕЛ

  • Објавен пред 3 месеци
  • АВТО ШКОЛА КЕКЕЦ
  • Активен до 24.02.2017
  • Позиција: Административен работник

Потребни квалиикации:

  • ВСС
  • Возачка дозвола за Бкатегорија (најмалку три (3) години возачко искуство)
  • Возраст на кандидатите (најмалку 23 години)
КЛИКНИ