Брокер за малопродажен простор

(преземи го огласот како PDF)

ФОРТОН Македонија е водечка компанија во секторот на комерцијален недвижен имот, формирана како член на алијансата на Cushman & Wakefield (најголема светска приватна консултантска компанија во секторот на комерцијални недвижнини) и воедно во сопственост на најголемата холдинг компанија во секторот на недвижнини во Бугарија, AG Capital.

ФОРТОН Македонија за потребите на секојдневното-оперативно работење и зголемен интензитет на активности, го проширува својот тим. За таа цел отвара нова работна позиција Брокер за малопродажен простор.​

За повеќе информации посетете го следниот линк (https://goo.gl/XBWmWG).

 

КЛИКНИ