Оператор за внес на податоци

Поштенската компанија Брза Пратка ДОО има потреба од оператор за внес на податоци.

Услови:

  • Завршено средно образование
  • Компјутерски вештини (excel, word, email...)
  • Претходно работно искуство со софтверско работење ќе се земе за предност
  • Вредна и одговорна личност

Работно време и плата:

  • 1 смена: 12.000 денари
  • 2 смена: 13.000 денари

Вашето CV испратете го на komercija@brzapratka.com со назнака "За оператор".

Меиловите без назнака нема да бидат земени во предвид.

Ве очекуваме!

КЛИКНИ