Козметичарки - Маникир/Педикир

  • Објавен пред 2 месеци
  • Spectra beauty
  • Активен до 27.02.2017
  • Позиција: Козметичар

Активни огласи од Spectra beauty:

Козметичарки - Маникир/Педикир

Салон за убавина SPECTRA BEAUTY, лоциран во центарот на Скопје, има потреба од две козметичарки со работно искуство во област на Маникир и Педикир.

Потребни квалификации:

  •  Минимум ССС
  • Работно искуство во област на Маникир, Педикир и 'Nail Art' техники

Месечната плата изнесува 20000 денари.

Сите заинтересирани можат да испратат CV на e-mail: spectrabeauty@gmail.com или да се јават на тел: 075/444-961, 071/273-730 и да закажат интервју.

КЛИКНИ