Работа за Струмица

  • Објавен пред 3 месеци
  • Јордан-АЗ
  • Активен до 30.03.2017
  • Позиција: Останато

Нудиме 9 слободни работни места:

  • 3 лица за напредок во менаџерско ниво,
  • 4 асистент менаџери,
  • 2 девојки за работа во телемаркетинг

Надомест:

  • Плата 18.000
  • Високи бонуси до 40.000
  • Релаксирана работна атмосфера

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса:  info.career210@gmail.com со назнака за работното место.

Контакт тел 079/246-584

КЛИКНИ