Вработуваме комерцијалист

Потребни квалификации:

  • ВСС / ССС
  • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност
  • Возачка дозвола Б категорија

Одговорности и работни задачи:

  • Воспоставување на контакти со клиенти, со цел остварување на продажба
  • Изработка на потребна документација
  • Планирање и организирање на продажните активности
  • Прием на нарачки и дистрибуција на производи
  • Следење на продажбата и превземање на активности со цел зголемување на истата.

Вашата Професионална Биографија можете да ја доставите на следната e-mail адреса: belinanikolovski@belina.com.mk

КЛИКНИ