ZDRUKTHËTARË

  • Објавен пред еден месец
  • Van Hool Maqedoni
  • Активен до 27.02.2017
  • Позиција: Останато

Активни огласи од Van Hool Maqedoni:

INSPEKTOR PËR KUALITET

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefon (02) 551-2851, ka nevojë për punësime të reja në pozitat vijuese:

ZDRUKTHËTARË
 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni nëpërmjet www.vanhool.mk, në pjesën e pozitave të hapura për punë.

Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë. 

Duke dërguar CV-në Tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore. 

Afati përfundimtar për aplikim është: 27/02/2017

КЛИКНИ