Аdvanced FUE Clinic Skopje

  • ЕМБС: 7167008
  • Индустрија: Вработување
  • Адреса: бул. Партизански одреди 16/3-10
  • Град: Скопје
  • Веб: www.facebook.com/mbjelljeflokushkup
Advanced FUE Clinics ndodhet ne zemer te qytetit ne nje klinike moderne dhe inovatore e cila perdor metodat me te avancuara per Mbjelljen e Flokut me rezultate natyrale dhe te perhershme me nje floke qe rritet normalisht dhe nuk bie me kurre,pa shenja pa dhimbje pa qepje.
Klinika disponon mjetet me te avancuar te diagnostifikimit dhe perdor teknikat dhe trajtimet me te avancuara per renien e flokut,Advanced FUE,perdoret nga mjeke te specializuar dhe trajnuar ne Stamboll,Turqi. Mr,Fatjon Gjoka eshte Menaxheri i Advanced FUE Clinics ofron standarte dhe sherbime te larta per zgjidhjen me te mire te problemit te renies se flokut,i cili shqeteson burra dhe gra te cdo moshe
Objektivi jone kryesore ne Advanced Hair Clinics eshte te ofrojme nje rezultat sa me natyral dhe nje sherbim sa me te mire te mundshem.Na kontaktoni per nje konsulte.Do fitojme besimin tuaj bashke me floket tuaja.

Моментално нема активни огласи.