ТНТ Експрес ДООЕЛ

  • ЕМБС: 5432162
  • Индустрија: Трговија
  • Адреса: Ул.1551, бр. 10, Бутел
  • Град: Скопје
  • Веб: www.tnt.com
  • Основана во 2000
Фирма од областа на курирскиот сервис - франшизер на интернационалниот бренд во оваа област, TNT Express Netherlands. Постои повеќе од 15 години, со постојан развој и надоградба. Покрај експресната пошта на меѓународни пратки, постои и камионски - економичен сервис за меѓународна достава.    КЛИКНИ