БДО ДОО Скопје

ЕМБС: 5264731
Индустрија: Финансии и банкарство
Адреса: бул.Јане Сандански бр.111
Град: Скопје
Основана во 1999
Нашите ресурси се од светска класа, ние се фокусираме на исклучителна услуга и квалитет на нашиот тим. Ова се само некои од причините поради кои луѓето избираат да работат со БДО.
Нашата цел е да развиеме перманентни деловни односи. Без разлика дали сте мал семеен бизнис, голема корпорација или државен оддел, принципите што ги применуваме се исти.
Разбирајќи ги Вашите потреби, ние сме подготвени да Ви пружуме исклучителна услуга и да ги достигнеме очекуваните резултати. Тоа го правиме преку:
Нашата глобална мрежа на канцеларии во 158 земји;
Знаење поддржано од регионално и национално искуство;
Експертиза низ индустрии и специјализации;
Квалитетен кадар и практични партнери;
Одговорност и фокусирање на услугата на купувачите.
Во БДО, ние веруваме дека луѓето водат бизнис со други луѓе, а не со организации. Oттаму,нашата задача е да им помогнеме на луѓето,без разлика дали водите бизнис,насочувате голема корпорација,нашите луѓе се посветени на обезбедување на она што ви треба.

Моментално нема активни огласи.
барај огласи за вработување » барај останати огласи »