Продажен Персонал - Street Shop кај Порта Македонија

За компанијата: Луксузен продажен објект - тобако со ексклузивен асортиман во строгиот центар на градот веднаш до Порта Македонија повеќе за компанијата »

Ние сме Street shop. Млад и нов продажен објект, лоциран во центарот на Скопје веднаш до Порта Македонија. Ќе бидеме модерно тобако и liquor store и ќе имаме многу интересни нешта.

Ако во духот сте млади како нас и ако се препознавате во дејноста sales representative 😉(продажен персонал) аплицирајте веднаш.

Ние Ви нудиме:

  • Вработување без пробен период со полно работно време
  • Редовни месечни примања со почетна плата од 20.000 денари
  • Работа во смени
  • Слободни денови и платен годишен одмор
  • Можност за бонуси согласно остварени таргети и месечен промет

Од Вас очекуваме:

  • Професионален пристап и љубезен однос кон клиенти
  • Грижа за изгледот на асортиманот на производи
  • Искуство во работа со софтвер за каса
  • Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци (ќе се смета за предност)

Аплицирајте со вашa кратка биографија (CV) на: [email protected]

Ве очекуваме!