За работа во аптека во Куманово, Kompania farmaceutike EUROFARM ka nevojë për: Teknik i farmacisë d

 • Објавен пред 3 месеци
 • Еурофарм
 • Активен до 20.03.2019
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

Фармацевтски техничар и дипломиран фармацевт

Потребни квалификации:

 • ВСС / ССС фармацевтски факултет или средно фармација
 • Работа со компјутери

Посакувани карактеристики:

 • Развиени комуникациски особини
 • Стручност и елоквентност
 • Одговорност
 • Флескибилност за соработка на широк профил на луѓе
 • Професионален и љубезен однос
 • Позитивен став
 • предност искуство

Сите заинтересирани кандидати нека ги достават своите CVа на следната е-маил адреса eurofarm@eurofarm.com.mk, со назнака за работа во аптека во Куманово

 

Kompania farmaceutike EUROFARM ka nevojë për:

Teknik i farmacisë dhe farmacist të diplomuar

Kualifikimet e kërkuara:

Shkollim i lartë / Shkollim i mesëm – Fakultet i farmacisë apo Shkollë e mesme e farmacisë

Punë me kompjuter

 

Karakteristikat e dëshiruara:

Karakteristika të zhvilluara të komunikimit

Profesionalizëm dhe elokuencë;

Përgjegjësi;

Fleksibilitet dhe bashkëpunim me një profil të gjërë njerëzish si dhe mirësjellje;

Qëndrim pozitiv;

Përparësi kanë ata me përvojë pune;

 

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet t’i dorëzojnë CV-të e tyre në adresën e mëposhtme eurofarm@eurofarm.com.mk, me shënim për punë në farmacinë Kumanovë.

 

КЛИКНИ