Поло маркет САЛАТЕР-помошник во кујна

  • Објавен пред една недела
  • Толлакс
  • Активен до 22.09.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Поло маркет распишува оглас за

Салатер - Помошник во кујна

Работни задачи: Припрема и пакување на свежи салати, помошник за припрема на готови јадења во кујна.

Работно време во смени по договор.

 

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на меил

tollaks@yahoo.com со назнака за ПОЛО САЛАТЕР

Или да не контактираат на телефон 070 220 882  за да закажеме разговор

КЛИКНИ