Менаџер за набавки

За компанијата: MERE маркети се трети по големина Руски ланец на маркети кој работи од 2009 година ( со име СВЕТОФОР - во Русија), има отворено веќе продажни објекти и во Србија кои наидоа на одличен одзив кај српските... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • РУСТОРГ ДОО
 • Активен до 22.10.2021
 • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
 • Локација: Скопје

Менаџер за набавки

 • Анализа на инвентар во магацините, пополнување на производствена мрежа.
 • Пребарување на добавувачи за хранбени и прехранбени производи, подготовка и склучување на договори за набавки, преговори со добавувачи со цел да се постигнат минимални пазарни цени и оптимални услови за набавки и соработка.
 • Следење и контрола на куповни цени и продажба на стоки.
 • Обезбедување на имплементација на планираните финансиски показатели.
 • Формирањето на ценовната политика и политика на асортиман на стоки.
 • Враќање на стоки (враќање на стоките на добавувачот, отпис на стоките).

Плата 650 евра