Шанкер/ка

  • Објавен пред 11 месеци
  • Плаза де Торос
  • Активен до 12.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Нашиот угостителски објект има потреба од шанкер/ка за склучување на редовен работен однос. 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • Огласот важи за кандидати со или без работно искуство.

ТЕЛЕФОН: 02/3123-167

Е-ПОШТА: info@plazadetoros.mk

КЛИКНИ