Мтас Футуро има потреба од 2 Архитекти/Дизајнери на мебел со или без работно искуство.

 • Објавен пред 9 месеци
 • Мтас Футуро
 • Активен до 28.02.2017
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

Дали сакате да се придружите на дизајнерскиот тим на Мтас Футуро? Имаме потреба од 2 архитекти/дизајнери на мебел и ентериер со или без работно искуство.

За работната позиција потребни се следните квалификации:

 • Креативност  
 • Посветеност
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на AutoCAD
 • Однос со клиенти
 • Вештини за продажба

Договорот е на неопределено време. Можност за голем напредок во компанијата, загарантирано добра плата. Заинтересираните кандидати може да пратат свое CV на vrabotuvanje@mtasfuturo.com.mk

КЛИКНИ