TË PUNËSUAR NË SEKTORIN PËR PASTRIM TË AUTOBUSËVE

  • Објавен на 2.2018
  • Van Hool Maqedoni
  • Активен до 16.02.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Van Hool Maqedoni:

ELEKTRO INZHINJER PRODHIMI – AUTO SISTEME

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, ka nevojë për punësimin e

 

TË PUNËSUAR NË SEKTORIN PËR PASTRIM TË AUTOBUSËVE

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Pastrim i kompletuar i makinës para porositjes nga blerësit;
  • Kryerja e korektimeve të imta në dëmtimet e ngjyrës, nëse e njejta është e nevojshme;
  • Shfrytëzimi i prodhimeve të parapara dhe mjeteve për pastrim.

 

Kualifikimet e nevojshme:

  • Minimum ССС;
  • Njohja e materialeve, mjeteve dhe teknikave për pastrim të autobusëve dhe korektimet e saja të imta.

 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni nëpërmjet www.vanhool.mk, në pjesën e pozitave të hapura pune. Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë. 

Duke dërguar CV-në Tuaj pajtoheni që e njejta të regjistrohet dhe të mbahet në databazën tonë të kandidatëve për një periudhë 12 mujore. 

Afati përfundimtar për aplikim është: 16/02/2018

Vetëm aplikimet që do të dërgohen nëpërmjet www.vanhool.mk do të mirren parasysh.

 

КЛИКНИ