За работа во аптека во с.Оризари - Кочани

  • Објавен пред 10 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 17.03.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Кочани

Активни огласи од Еурофарм:

За работа во аптека за Кочани

Се бара фармацвтски техничар за работа во аптека во с.Оризари, Кочани.

CV на eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака за работа во аптека во с.Оризари.

КЛИКНИ