ВРАБОТЕН ВО ДЕЛОТ НА СМЕТКОВОДСТВО

  • Објавен пред 2 месеци
  • Роса Дооел
  • Активен до 17.03.2019
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

ВРАБОТЕН ВО ДЕЛОТ НА СМЕТКОВОДСТВО

Опис на работата• Познавање на сметководствена документација и комуникација со сметководственото биро.
• Анализа на финансиските извештаи на компанијата.
• Правење на неделни и месечни извештаи за продажба и наплата.
• Водење на процесот на наплата на ниво на компанија.
Квалификации:
• Работно искуство во областа на финансии и сметководство најмалку 3 години,
• Одлично познавање со MS Office пакетот

Квалификации:

Висококвалификуван

Работно искуство: 3 години

Вештини: Word, Excel, Outlook, Internet

РОСА ДООЕЛ

Јадранска Магистрала бр.90 Индустриска зона Визбегово

Би ве замолиле без јавувања

Вашето CV испратете го на меил vlado@rosa.com.mk

КЛИКНИ