Software Developer

За компанијата: Унија е меѓународна сметководствена компанија, се одликува со висококвалитетни услуги и напредни решенија, како и висок степен на задоволство и доверба, како за клиентите, така и за професионалната јавност.... повеќе за компанијата »

Активни огласи од УНИЈА СМАРТ АКАУНТИНГ ДОО Скопје:

ВНАТРЕШЕН РЕВИЗОР

Бараме инженер за развој со добри вештини за прогнозирање 

Software Developer (m/f)

Бараме само некој кој може самоуверено да ја предвиди иднината. Најдобро е да ја создадете сами. Во нашиот ИТ тим, развиваме нови производи кои веќе денес стануваат дел од иднината. Сега бараме колега кој ќе ни помогне да видиме подалеку напред и што ќе ни помогне да се снајдеме таму.
 

ЗА НАС

Unija Sibit Smart IT е дел од меѓународната група Unija Smart Accounting. На нашите клиенти им овозможуваме воспоставување комплексни информациски системи, нивен развој, одржување, надградба и интеграција со постоечките решенија. Нашите клиенти се водечки меѓународни и домашни компании кои бараат супериорна и сигурна поддршка. Нашите вработени се врвни експерти во своите области и со редовно, систематско образование се грижиме да остане така. Нашата амбиција е да обезбедиме инспиративна работна средина и висока деловна култура.


РАБОТНО МЕСТО

Како системски инженер, ќе ја дизајнирате и одржувате информациската инфраструктура. Ќе се грижите за развој и тестирање на нови производи и решенија и ќе учествувате во развојни проекти.

Исто така, ќе работите:

    • развој и имплементација на софтверски решенија со користење на најнови технологии

    • пишување кодови за квалитет и следење на современи програмски упатства

    • координација на развојните активности

   • учење нови технологии и споделување знаења во тимот,
 

ПРЕДНОСТИ
 

• личен годишен буџет за образование,

• бонитет вреден 50 евра месечно што можете да го користите по избор, на пример за фитнес или дополнително здравствено осигурување,

• редовно и стимулирано плаќање на работната успешност,

• систематска грижа за можностите за професионална обука и напредување,

• учество на годишни меѓународни регионални спортски игри,

• организирани патувања, екскурзии и собири,

• можност за работа во хибридна средина,

• повремено можете да работите во која било единица на Унија во регионот, од Љубљана и Скопје, до Белград и Подгорица, дури и во Тиват.


ШТО ОЧЕКУВАМЕ
 

• познавање на програмирање во C#, .NET/.NET Core

• познавање на релациони бази на податоци (MS SQL)

• вештини за решавање проблеми

• проактивност, точност и доверливост

• најмалку 3 години работно искуство на споредлива позиција,

• се разбира, ќе ги цениме и дополнителните вештини, како што се познавање на Python, Angular, Azure околина (Devops), API (REST) ​​и Docker...


ЛОКАЦИЈА
 

Позицијата системски инженер Unija Sibit Smart IT се наоѓа во Скопје, ул. 8-ма Ударна бригада бр. 39, или секако може да го изберете хибридниот модел, работејќи од дома.
 

Пријавите испратете ги на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »