Оператори

 • Објавен пред 2 недели
 • Спорт Лаиф Трејд
 • Активен до 15.10.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Спорт Лаиф Трејд објавува оглас за вработување на Оператори во обложувалница - Скопје (реон Карпош, Ѓорче Петров)

 

Потребни квалификации:

 • Основно познавање на компјутери
 • Завршено средно образование
 • Со или без работно искуство
 • Познавање од областа на спортот е пожелно

Личен профил:

 • Комуникативна и одговорна личност
 • Тимска работа и професионален однос кон клиентите
 • Самоиницијативност и посветеност на работа
 • Позитивен став
КЛИКНИ