Специјалист за корисничка поддршка на Здравствени Информациони Системи (на Српски јазик)

 • Објавен пред 9 месеци
 • SORSIX INTERNATIONAL
 • Активен до 23.03.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Специјалист за корисничка поддршка на Здравствени Информациони Системи на Српски јазик

 

Минимални потребни услови:

 • Високо образование – за предност ќе се смета образование од областа на техничките науки,
 • Одлично познавање на Српски јазик (комуникација и пишување),
 • Познавање на Англиски јазик,
 • Познавање на Microsoft Office,
 • За предност ќе се смета работно искуство во здравствени системи.

 

Одговорности и работни задачи:

 • Интензивна комуникација преку телефон и е-пошта со голем број на корисници (на Српски јазик),
 • Професионална корисничка поддршка за крајните корисници на информатичкиот систем,
 • Управување со проблеми на корисниците и нивно решавање,
 • Идентификација и приоритизација на проблеми кои може да влијаат на достапноста на системот,
 • Тестирање на веб-базиран систем и откривање на грешки во системот.

 

Способности и вештини:

 • Способност за тимска работа,
 • Одговорност кон дефинирани рокови,
 • Професионалност во работењето,
 • Способност за работа под притисок,
 • Комуникациски и презентациски вештини.

 

Се нуди мотивирачка месечна плата, долгорочен професионален развој преку работа во современа брзо растечка ИТ компанија.

Заинтересираните кандидати своите професионални биографии може да ги испратат на: jobs@sorsix.com со назнака за работното место за кое аплицираат.

Ќе бидат контактирани само кандидатите што ќе бидат поканети на интервју.

 

КЛИКНИ