ГРАДЕЖНА ФИРМА ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ

  • Објавен пред една недела
  • Orbita Construction
  • Активен до 13.10.2018
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Скопје

Градежна фирма има потреба од бравар монтери, заварувачи и алубонд фасадери.

email - orbitakon@gmail.com

КЛИКНИ