АДМИНИСТРАТОР

  • Објавен пред 5 дена
  • Partner Plus
  • Активен до 15.02.2019
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

http://www.partnerplus.mk

Сметководствено биро има потреба од АДМИНИСТРАТОР, со или без работно искуство. Лицето би требало да ги исполнува следните услови:
Возраст до 35 години.
Средно образование
Одлично познавање на office пакет.
Познавање на еден странски јазик 
Познавањето на Helix програмот ќе се смета за предност.
Заинтересираните кандидати да испратат CV со слика на mail: partnerplus_cv@yahoo.com

Само избраните кандидати во потесен круг ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ