ХАУСМАЈСТОР/МОЛЕР

 Хаусмајстор/Молер

 

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел Скопје е компанија која се занимава со управување и одржување на објекти има потреба од хаусмајстор/молер

 

 Потребни квалификации:

 • Завршено средно стручно образование,
 • Претходно соодветно работно искуство во струката (минимум 3 год во областа на молерофарбарските работи),

 

Личен профил:

 • Самоиницијативност и одговорност при извршување на работни задачи,
 • Организираност, исполнителност и педантност,
 • Препознавање на приоритети,
 • Тимска работа,
 • Лојалност, чесност и дискреција.

 

Работни обврски:

 • Дневна рутинска контрола на објектот
 • Проверка на системите во објектот по претходно одреден распоред
 • Детекција на дефекти и отклонување на ситни дефекти,
 • Молерофарбарски работи,
 • Молерисување,
 • Изведба на гипс-картонски работи.

 

Доколку сте заинтересирани, испратете Ваша кратка биографија (CV) на следната email адреса: jobs@fms.com.mk

КЛИКНИ