ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање објавува оглас за работното место Администратор / Аналитичар

 • Објавен пред 9 месеци
 • Дивајн Зоран ДООЕЛ
 • Активен до 25.03.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање објавува оглас за работното место

Администратор / Аналитичар

Задолжителни потребни квалификации:

 • Завршено релевантно високо образование;
 • Напредно познавање и активно работење во Excel и Power Point;
 • Одлично познавање и активно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен),

(познавање на втор странски јазик ќе се смета за предност);

 • Високо развиена способност за администрирање и аналитика на голем обем на податоци и информации и нивна обработка;
 • Високо развиени аналитички, организациски и комуникациски способности;
 • Способност за работа во динамично работно опкружување и ефикасна реализација на повеќе истовремени проекти;

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) и скорешна фотографија со наведување на позицијата за која аплицираат, најдоцна до 30.03.2017 год. на:

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање

ул. Борис Трајковски бр. 316, 1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

www.divajn.com

* Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе бидат повикани на селекциско интервју

КЛИКНИ