Реномиран колагенски центар за убавина во центарот на градот вработува масерки и козметичарки

Реномиран колагенски центар за убавина во центарот на градот вработува масерки и козметичарки со работно искуство. Одлични услови за работа и можност за едукација во други третмани на убавина. Сите заинтересирани да прата СV на Меил: akvamarinmv@gmail.com или да се јават на тел. 02/5127 833 од 1-19 часот од пон-петок.

КЛИКНИ