Комерцијалист

  • Објавен пред 11 месеци
  • Хромак Емил
  • Активен до 31.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Куманово

ОПИС

ТД Хромак Куманово бара комерцијалист со работно искуство во областа на бои и лакови.

Кандидатите своите CV-а треба да ги испраќаат на е-маил адреса: hromakkumanovo@gmail.com 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ

  • мин. ССС
  • возачка дозвола Б категорија
  • познавање на работа со компјутер
  • солидно познавање на англиски јазик

ТЕЛЕФОН: 031/451-303

КЛИКНИ