Помoшник готвач

  • Објавен пред 2 недели
  • Fitness House
  • Активен до 27.02.2021
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

FITNESS HOUSE има потреба да го дополни тимот со:

ПОМOШНИК ГОТВАЧ

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Професионалност и желба за работа во реномиран угостителски објект;
  • Ведар дух и колегијалност;
  • Флексибилност за работа во различни смени.

Заинтересираните кандидати да достават своја биографија / CV на [email protected] со назнака: "За помошник готвач".

Одбраните кандидати ќе бидат контактирани телефонски