Асистент/ка во продажба во Оптика

За компанијата: Продавница за диоптриски и сончеви очила, контактни леќи, изработка на оптички стакла и проверка на Вашата диоптрија.Оптика Призма е основана во 2018 година. Приказната ја започнавме по аквизирано 15 годишно... повеќе за компанијата »

Оптика Призма бара нов колега, за асистент во продажба во специјализираната продавница во Скопје.

  • Бараме сериозни кандидати со желба да предизвикаат насмевка кај клиентите, со посветеност кон извршување на работните обврски како и желба за напредување во својата карирера. 
  • Нудиме искрен однос, позитивна тимска работна атмосфера, простор за напредување, супер дружба, и реално вреднување на трудот.
  • За предност (но не и пресудно) ќе се смета искуството во продажба во продавница/ салон.

Повеќе инфо за нас:

Интернет страница: www.optikaprizma.com.mk

Facebook: optikaprizmask

Instagram: prizma_optika

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »