Кафе бар има потреба од келнер/ка

  • Објавен пред 8 месеци
  • KAFE 9ka
  • Активен до 28.03.2017
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Кафе бар 9ка има потреба од келнер/ка со претходно работно искуство, пријавен/а на 40 часа неделно, работа во смени. 

Вашите CV a можете да ги доставите на нашата е-маил адреса:  kafedevetka@yahoo.com 

КЛИКНИ