Асистент на продажба

 • Објавен пред 3 месеци
 • Пунта Дооел Скопје
 • Активен до 14.07.2018
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Пунта ДООЕЛ Скопје –  застапник на данскиот бренд за накит PANDORA  распишува оглас за работна позиција:

 

Продавач во малопродажба

Профил на кандидатот:

 • Комуникативна и одговорна личност
 • Минимум 1 година работно искуство во малопродажба
 • Развиени продажни вештини и ориентираност кон купувачите
 • Проактивен пристап кон работата
 • Развиени способности во ефикасно планирање и организација
 • Познавање на работа со компјутери
 • Активно познавање и користење на англиски јазик
 • Добар организатор на време
 • Работно искуство во областа на продажба на накит ќе се земе како предност

Задолженија :

 • Одржување на највисоко ниво на услуга во секој момент
 • Постигнување на утврдена продажна цел
 • Непосредна продажба, пакување и наплаќање на производите
 • Подршка на менаџерот во дневно – оперативните задачи
 • Почитување и прифаќање на сите правила на компанијата
 • Правење на извештаи по барање на компанијата
 •  Декорација на продавницата според стандардите на компанијата


На вработените им нудиме :

 • Работа во динамично опкружување
 • Можност за работа во смени
 • Усовршување во областа на продажбата и декорацијата
 •  Можност за вработување на неопределено време

Доколку сакате да станете дел од нашиот млад, динамичен и успешен тим, своите биографии со фотографии на македонски и англиски јазик, со назнака за конкурс, испратете ги на следнава e – mail адреса : puntamakedonija@gmail.com

 

КЛИКНИ