Помошник во Спа центар

За компанијата: Заслужуваш кариера која ја исполнува твојата цел. Заслужуваш да сонуваш без ограничувања. Биди дел од нешто поголемо од тебе, придружи се на тимот каде што секој има глас. Биди инспириран од можностите... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како PDF)

Provide general spa orientation to guests upon arrival, such as the location and use of locker rooms, lounge areas, and hospitality stations. Offer guests amenities such as water, juice, or heated neck pillows. Answer questions about general property information and amenities. Escort guests to and from treatment rooms. Check computer for updates and changes to schedule regularly throughout the day. Maintain cleanliness of workstation, treatment rooms, spa/salon locker room, and lounge areas. Dispose of trash and dirty linens in the proper area. Secure supplies and equipment at the end of each shift. Stock towels, linens, supplies, and amenities in the locker room, lounge areas, and hospitality stations.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »