INSPEKTOR PËR KUALITET

 • Објавен пред 11 месеци
 • Van Hool Maqedoni
 • Активен до 15.12.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, me kontakt telefoni (02) 551-2851, ka nevojë për punësim të ri për kryerjen e detyrave të punës në vendin e punës:

 

INSPEKTOR PËR KUALITET

 

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Inspektim në hyrje,
 • Inspektim përfundimtar i produktit,
 • Mbikqyrja e zbatimit të sistemit për kualitet në të gjitha fazat e prodhimit, nëpërmjet inspektimeve dhe revizioneve,
 • Propozimi i masave korigjuese dhe preventive të dalura nga procesi i revizionit,
 • Inspektimi i librave kontrollues,
 • Test vozitje të autobusëve dhe evidentimin e mospajtimeve që dalin nga e njejta;

 

Kualifikimet e nevojshme:

 • Përvojë me konstruksione të salduara,
 • Njohje e avancuar e Microsoft Office,
 • Preferohet përvojë e mëhershme pune në auto-industrinë,
 • Përvojë e mëhershme me sistemet për kualitet (ISO) do të merret parasysh,
 • Komunikimi dhe shkrim i rrjedhshëm në gjuhën Angleze dhe Maqedonase,
 • Posedim i lejës së vozitjes kategoritë C dhe/ose D.

 

Në qoftë se jeni të interesuar aplikoni duke dërguar CV-në tuaj në gjuhën angleze apo maqedonase nëpërmjet www.vanhool.mk, në pjesën e “pozita pune të hapura”.

Vetëm kandidatët e selektuar do të ftohen për intervistë.

Afati përfundimtar për aplikim është: 15/12/2017

Vetëm aplikimet që do të dërgohen nëpërmjet www.vanhool.mk do të mirren parasysh.

КЛИКНИ