Работник на машина за конфекционирање на хартија

Плата од 40.000 ден. до 45.000 ден.

За компанијата: БА Kомпани e основана во 1993 година како компанија за трговија и конвертирање на хартија. Денес, вработува повеќе од 50 лица и работи од неколку локации во Германија, Грција, Бугарија и Македонија,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Б-А Компани
 • Активен до 29.03.2023
 • Позиција: Оператор во производство/машина
 • Локација: Скопје
 • Телефон: 02/2467522
 • Веб: www.bacompany.mk

Работник на машина за конфекционирање на хартија

Основни должности:

 • Изработува хартиени производи
 • Пополнува извештаии за работењето , редовноста и дефектите на машината
 • Се грижи за квалитетот и квантитетот на изработениот производ
 • Се грижи за уредноста на работното место
 • Ја следи процедурата за безбедност при работа и се придржува кон правилникот за работа
 •   Врши и други работи што ќе му ги довери непосредно претпоставениот и управителот.

Вештини и способности:

 • познавање на машинство
 • Одлично присуство, точност и ефективна употреба на работното време
 • чесност
 • исполнителност
 • способност за тимска работа
 • одговорност
 • адаптабилност во динамична работна средина

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, а воедно го поседувате потребното образование, работно искуство, квалификации, вештини и личен профил за успешно извршување на работните задачи на работното место, испратете ја Вашата кратка биографија на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот] , со назнака:  “Оглас за работник на машина

Потребно е работно искуство!!!

Тел: 071/268-484, 02/2467-522

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »