ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање објавува оглас за работното место ACCOUNT MANAGER

 • Објавен пред 8 месеци
 • Дивајн Зоран ДООЕЛ
 • Активен до 03.03.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање објавува оглас за работното место.

ACCOUNT MANAGER

Потребни квалификации:

 • Завршено релевантно високо образование;
 • Мин. 5 години претходно работно искуство на наведената позиција, вклучувајќи и  искуство во раководење со повеќе истовремени проекти од сегментите на BTL advertising, event management и Social media advertising и продажба;
 • Високо развиена способност за индивидуално исполнување на поставени активности, цели за таргетирање и продажба;
 • Одлично познавање и активно користење на деловен англиски јазик (пишан и говорен);
 • Одлично познавање и напредно работење со апликациите од MS Office пакетот (Word, Excel, Power Point);
 • Активно напредно работење во Adobe Photoshop и Adobe Illustrator;
 • Високо развиени аналитички, организациски и комуникациски способности;
 • Високо развиена способност за работа во динамично работно опкружување и ефикасна реализација на повеќе истовремени проекти;
 • Подготвеност за чести патувања во и вон државата;
 • Поседување валидна возачка дозвола Б категорија.

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) и скорешна фотографија со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 05.03.2017 год. на:

ДИВАЈН Маркетинг и рекламирање

ул. Борис Трајковски бр. 316, 1000 Скопје 

e-mail: careers@divajn.com

www.divajn.com

* Ќе бидат контактирани кандидатите кои ќе бидат повикани на селекциско интервју

КЛИКНИ