ИНТЕРНЕТ РАБОТА

  • Објавен пред 11 месеци
  • РАБОТА ОД ДОМА
  • Активен до 14.08.2017
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Се бараат вредни соработници за интернет работа од дома.
Претходно работно  искуство не е потребно, следува обука за избраните кандидати и секојдневно доделување на задачи и водење низ програмата. 

Се што Ви треба е стабилна интернет конекција, компјутер\таблет\смартфон и желба за работа. 

 

КЛИКНИ