Практично водење на сметководство, примена на даночно законодавство и контрола на финансиски

  • Објавен пред 10 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 17.01.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

КАКО ДО ПОДОБРО РАБОТНО МЕСТО?

Како полесно да се вработите и да напредувате во кариерата!

ИНТЕРАКТИВНА ОБУКА: Практично водење на сметководство, примена на даночно законодавство и контрола на финансиски извештаи, 68 часа распоредени во 18 дена.

Повеќе информации на: https://goo.gl/fZieeV

20% ПОПУСТ + Бесплатен софтвер

ПРАКТИЧНИ ВЕШТИНИ ВО СМЕТКОВОДСТВОТО И КОНТРОЛА НА ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАИ

Учесници на обуката може да бидат сите заинтересирани без разлика на возраста, стручната подготовка и работното искуство, што сака да се стекне со практични вештини во областа на сметководството, даноци, анализи, пресметки, контрола на работењето и логичко расудување.
Стекнатото знаење од обуката претставува солидна основа за успешно работење на слушателите во: финансискиот сектор на компаниите од бизнис сферата, од државните органи или работа во банка.

Бидете учесник на најпосетуваната обука во Македонија во организација на Центарот за обука: Нова консалтинг и едукација. Досега 2500 задоволни учесници, 20 годишно искуство во едукација на вработени во финансовиот сектор, современо опремени простории, тестови, проекти, прирачници, софтвер.

ТЕРМИН 2017
12-ти Јануари 2017, вторник / четврток од 17:00 до 19:45 часот.
Повеќе информации на: https://goo.gl/fZieeV

ПРИЈАВУВАЊЕ
Секој учесник треба да достави ПРИЈАВА ЗА ОБУКА,
https://goo.gl/JKK4WK

КОНТАКТ: (02) 3 22 00 54, 078 383 053, 078 383 093, 070 383 052 

www.novakonsalting.mk

КЛИКНИ