AUTONGJYROSËS/ Autolaker në VANHOOL

 • Објавен пред 2 недели
 • Мотиви
 • Активен до 24.03.2018
 • Позиција: Автомеханичар
 • Локација: Скопје

Motivi për nevojat e Van Hool Maqedoni DOOEL Ilinden, prodhues i mirënjohur i autobusëve belg, i vendosur në Zonën Industriale për Zhvillim Teknologjik - Shkup 2, në Bunarxhik/Ilinden, kërkon:  

 

AUTONGJYROSËS / Autolaker

 

Përgjegësitë dhe detyrat:

 • Kontrollim i materialeve para fillimit të ngjyrosjes (gjendja e sipërfaqës, largimi i të gjitha papastërtive dhe sigurimi i kualitetit të ngjyrës);
 • Lidhja e instalimit për ngjyrosje dhe shfrytëzimin e pajisjes;
 • Vendosja e presionit ajror për ngjyrosje dhe puna me instalacion për ngjyrosje;;
 • Ngjyrosja;
 • Mirëmbajtja e përditshme të pajisjes për ngjyrosje.

 

Kualifikimet e nevojshme:

 • Shkollim i mesëm – sipas mundësise Autongjyrosës/ Mekanik i karoserisë; 
 • Përvojë me shfrytëzimin e të gjitha materialeve, mjetet (pistoleta me sprej) dhe teknika për lyerje.

 

Në qoftë se jeni të interesuar na kontaktoni ne numrin e telefonit 075/444-067

Afati përfundimtar për aplikim është: 24/03/2018

CV-në tuaj mund ta dërgoni tek kаriera@motivi.mk do të mirren parasysh.

 

КЛИКНИ