Доктор на стоматологија, Стоматолог (Битола)

ПЗУ Стоматолошка Ординација Д-р Нечаковски - Битола објавува проширување на својот тим со доктор на стоматологија, за полно работно време со договор на неопределено време.

Доколку сте позитивна и комуникативна личност посветена на детали, сакате да работите современа стоматологија во пријатна атмосфера која поттикнува учење и напредување, целосно сте фокусирани на здравјето на пациентите - вие сте потенцијален член на нашиот тим - контактирајте не на [email protected]

Потребно е поседување на важечка лиценца од Стоматолошката Комора на Македонија