Фитнес тренер

  • Објавен пред 4 месеци
  • FITNES KLUB FIT
  • Активен до 12.11.2018
  • Позиција: Тренер/спортски работник
  • Локација: Скопје

Клуб ФИТ вработува машки и женски лица за следни позиции:
1.Фитнес инструктор
2.Презентер на вежби
3.Личен / Персонален тренер
Квалификации - Вежбачко искуство минимум 3 години ( работно искуство ке се смета за предност);. Познавање од областа на Фитнес. Одговорност кон работата , позитивен став и одлични комуникациски вештини . Имаме потреба од тренери за полно работно време и скратено работно време. Кандидатите да ја испратат својата кратка биографија по порака / сандаче на клуб Фит https://www.facebook.com/fitness.club.fit/ КЛУБ ФИТ 078/335577

КЛИКНИ