СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ

 • Објавен пред 5 дена
 • Тродат Печат Гравер
 • Активен до 14.09.2019
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

За Тродат Печат Гравер ДОО:

Со постоење од веќе 30 години, тимот на Тродат Печат Гравер секојдневно инвестира во раст на компанијата и овозможува врвен квалитет и професионалност.

Соработата со австриската водечка команија на светскиот пазар за печати – Trodat, овозможува нашата компанија постојано ги следи светските трендови.

Ви овозможуваме голем асортиман од производи и сè во врска со печатите и гравирањето. Изработката на печатите и гравирањето е со компјутерско ласерска технологија, што ви гарантира изворедна прецизност и квалитет на производот.

 

За позицијата:

Имаме потреба од СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ кој ќе биде вклучен во секојдневните Маркетинг активности на фирмата. Пожелно е кандидатот да е активен дигитален маркетер кој ќе ја спроведува и унапредува маркетинг стратегијата на фирмата. 

 

Опис на работно место:

Развивање и спроведување успешна стратегија за дигитален маркетинг, која целосно ќе биде во согласност со постоечките стратешки маркетинг програми и цели на компанијата.

 • Дизајн и уредување на интернет активности;
 • Пишување текстови / описи за интернет страницата;
 • Ќе го зголеми онлајн присуството на компанијата преку активности како SEO, блогови, социјални медиуми, вебсајт маркетинг, имејл кампањи и Google ADS.
 • Управување и уредување на содржини на социјалните мрежи.
 • Дизајн, поставување и следење на текот на интернет/ дигиталната кампања.
 • Останати работи во областа на маркетингот.

CV-ијата можете да ги испратите на следната имејл адреса  jobs@trodatpecati.mk  или да аплицирате преку вашиот профил на kariera.mk

КЛИКНИ