Монтажер на сателитска опрема

  • Објавен пред 4 месеци
  • Master Sat
  • Активен до 14.07.2019
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Скопје

MАСТЕР САТ, овластен златен партнер на TOTAL TV има потреба од монтажер на сателитска опрема. Претходно работно искуство во истата или слична област ќе се смета за предност, но не е пресудна за квалификација. Следува обука за оние кои досега немале работно искуство од оваа област.

Потребна е Б категорија возачка дозвола.

 

ОДГОВОРНОСТИ

• Внимателна и одговорна работа

• Изработка на документација и одговорност за протоколот на документацијата (договори , анекси, документи за приклучок и сл.)

• Уредно чување на возилото, грижа за техничката и хигиенската исправост на возилото

 

ПОТРЕБНИ ВЕШТИНИ

• Комуникативност, организираност и одговорност

• Динамични лица насочени кон остварување резултати

• Самоиницијативност при извршување на работните задачи

• Способност за тимска но и независна работа

• Позитивен став

• Флексибилност за работа на терен

 

Информации за останатите детали околу работата ќе бидат дискутирани на интервјуто.

Сите заинтересирани можат да пратат свое CV со прикачена фотографија на: mastersat.total@gmail.com

Контакт телефон: 077\681-764

КЛИКНИ