РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

 • Објавен пред 4 месеци
 • ПРИМА ГУСТО
 • Активен до 14.06.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Штип

ПРИМА ГУСТО  е македонска  компанија за пакување и дистрибуција на производи од месо.

ПРИМА ГУСТО успешно егзистира и работи на териријата на Р.Македонија повеќе од шест години и е стационирана во град Штип

Поради развој и проширување на компанијата, ние бараме да ангажираме:

 

Цел и одговорности на работното место:

 • Пакување на производи од месо на линија за пакување
 • Одржување, уредување и чистење на магацинот
 • ​Други задачи поврзани со активноста на компанијата


Барања:

 • Завршено средно училиште
 • Организирано и активно лице
 • Способност за тимска работа
   

Ние нудиме постојана работа во развојна и динамична компанија.

КЛИКНИ