Проектант/програмер во Microsoft развојно окружување (Senior и Junior позиција)

  • Објавен пред 5 месеци
  • ИН2 Скопје
  • Активен до 15.11.2018
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Предност имаат веќе искусни тимови.

Опис:  Дизајнирање, развој и имплементација на сложени информациони системи во Microsoft технологија.

e-mail адреса за апликација: rabota@in2.mk; in2@in2.mk

 

Услови:

Задолжителни услови:

- познавање на Microsoft развојна околина

- одговорност, самоиницијативност и посветеност на работата

- подготвеност за работа во тим

- континуирано учење и усовршување

- англиски јазик (говорен и пишан)

 

Предности:

- искуство во работа со .NET И .NET 2.0 Web/desktop апликации

- Искуство во работа со бази на податоци

- ВСС од техничките смерови

 

За Senior позициите кандидатите треба да имаат мин. 2 години искуство во:

- ASP.NET

- ASP.NET MVC

- SQL Server.

 

Што нудиме: Работа во поттикнувачка околина во која можете да напредувате и да се докажувате и каде квалитетната работа ќе биде препознаена и соодветно евалуирана.

 

Ви благодариме,

ИН2 Скопје

КЛИКНИ